Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Fico je v regiónoch, ja sa venujem riadeniu krajiny, povedal premiér Pellegrini

.redakcia .slovensko

Predseda vlády Peter Pellegrini neodpovedal na otázku, či už hovoril s Robertom Ficom o jeho straníckej budúcnosti.

Fico je v regiónoch, ja sa venujem riadeniu krajiny, povedal premiér Pellegrini Branislav Bibel/SITA Peter Pellegrini vraj s Ficom od jeho príchodu nekomunikoval.

o Ficovi povedal, že je „teraz v regiónoch, stretáva sa s predstaviteľmi, no a ja sa zase venujem riadeniu tejto krajiny“.

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Richard Raši priblížil, že v Smere ešte nebola diskusia o možnej výmene predsedu. Na otázku, či nie je neskoro vymieňať predsedu až po voľbách, odpovedal, že sú tak postavené stanovy strany.

Na margo predsedu vlády dodal, že dúfa, že Pellegrini zo strany neodíde. „V súčasnej dobe je mimoriadne úspešný a populárny politik,“ spresnil Raši.

Smeráci nedávno vyhlasovali, že Robert Fico je odcestovaný. Vraj im neoznámil, kedy odišiel, ani kam, a komunikoval len s hŕstkou kolegov. Fico po príchode tieto správy vyvrátil, a povedal, že bol na Slovensku a v regiónoch sa stretával s priaznivcami strany. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite