Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Správy medzi bývalým manažérom Smeru a Marianom Kočnerom preskúma prokuratúra

.redakcia .slovensko

Komunikáciu z vraždy obvineného Mariana Kočnera a exmanažéra Smeru-SD Viktora Stromčeka bude skúmať Generálna prokuratúra.

Správy medzi bývalým manažérom Smeru a Marianom Kočnerom preskúma prokuratúra Diana Černáková/SITA Viktor Stromček v pozícii generálneho manažéra Smeru skončil vraj na svoju žiadosť.

informuje o tom Televízia Markíza na svojom spravodajskom webe tvnoviny.sk.

Na verejnosť sa v stredu dostala komunikácia medzi Stromčekom a Marianom Kočnerom. Správy zachytili vyšetrovatelia protizločineckej jednotky NAKA z mobilu podnikateľa v trestnej veci vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Komunikáciu bude podľa Televízie Markíza teraz skúmať Generálna prokuratúra SR. 

„Generálny prokurátor SR Jaromír Čižnár uložil pokyn prvej námestníčke generálneho prokurátora, aby identifikovala spomínanú trestnú vec a preverila jej vybavenie cestou Krajskej prokuratúry Bratislava, ktorá bude o výsledku informovať GP SR,“ potvrdila Televízii Markíza hovorkyňa GP Andrea Predajňová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite