Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je potrebné priznať si, že Smer-SD voľby prehrala, tvrdí Kažimír

.redakcia .slovensko

Minister financií a podpredseda strany Smer-SD Peter Kažimír nesúhlasí s vyhlásením Smeru-SD, že vyšiel z prezidentských volieb posilnený.

Je potrebné priznať si, že Smer-SD voľby prehrala, tvrdí Kažimír Branislav Bibel/SITA

  uviedol to v reakcii na vyhlásenie tlačového odboru strany k výsledkom prezidentských volieb. „Ako by mohla byť najsilnejšia politická strana v krajine posilnená volebným procesom, v ktorom, aby neuškodila vlastnému kandidátovi, nemohla sa k nemu ani naplno prihlásiť,“ hovorí Kažimír. Dodáva, že jediným posilneným je práve Šefčovič, ktorý v osobnej voľbe získal podporu trištvrte milióna voličov.

Podľa jeho názoru je potrebné priznať si, že strana Smer-SD voľby prehrala. Podotkol, že síce so cťou, ale prehrala. „Musíme byť na seba prísni, nepostačuje porovnávať sa s málo významnou parlamentnou opozíciou," poznamenal.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite