Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér Pellegrini nevylučuje predčasné voľby. Zarazila ho vyjadrená podpora Mosta-Híd Zuzane Čaputovej

.redakcia .slovensko

Koaliční bugárovci pred druhým kolom volieb nepodporia smeráckeho kandidáta Maroša Šefčoviča. To sa nepáči premiérovi Pellegrinimu.

Premiér Pellegrini nevylučuje predčasné voľby. Zarazila ho vyjadrená podpora Mosta-Híd Zuzane Čaputovej Viktor Zamborský/SITA

vládna koalícia sa začína odkláňať od priorít a premiérovi Petrovi Pellegrinimu (Smer-SD) sa to nepozdáva. Chce, aby jeho kabinet pracoval odborne a profesionálne, a pokiaľ to tak nebude, treba si podľa neho v koalícii povedať, ako ďalej. Rád by doviedol Slovensko do riadnych parlamentných volieb, ale nevylúčil, že to nemusí vyjsť.

„Pevne verím, že ešte máme čo ponúknuť a želal by som si voľby v marci 2020. Ale pre mňa je dôležitejšie poskytovať kvalitný a profesionálny výkon a slúžiť ľuďom. A ak sa to nebude dať, tak silou-mocou, len s cieľom zachovať si moc a funkciu, zostať až do marca 2020 vo vláde nie je to najlepšie pre Slovensko,“ povedal Pellegrini novinárom.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite