Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Remišová kritizuje Šufliarskeho: Pozastavte mu funkciu a zverejnite jeho správy s Kočnerom

.redakcia .slovensko

Generálny prokurátor Jaromír Čižnár by mal neodkladne pozastaviť funkciu prvému námestníkovi Petrovi Šufliarskemu, vyzvalo OĽaNO.

Remišová kritizuje Šufliarskeho: Pozastavte mu funkciu a zverejnite jeho správy s Kočnerom Branislav Bibel/SITA

podľa hnutia by mal tiež zverejniť SMS správy medzi Šufliarskym a Marianom K. Šufliarsky by mal zároveň zvážiť svoje pôsobenie na poste prokurátora a prijať osobnú zodpovednosť. Uviedla to predsedníčka poslaneckého klubu OĽaNO Veronika Remišová na tlačovej konferencii v parlamente.

Hnutie tak reaguje na medializované informácie o komunikácii Šufliarskeho s Marianom K., ktorý je obvinený z objednávky vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka.

„Podľa informácií, ktoré majú údajne pochádzať z vyšetrovacieho spisu, Šufliarsky si vraj písal s Marianom K. v období približne sedem mesiacov od januára 2017,“ povedala Remišová. Pripomína, že k údajnej komunikácií malo dôjsť v období, keď sa množili podozrenia z vážnej trestnej činnosti Mariana K.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite