Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Haščák prelomil mlčanie. Nikdy som s Kočnerom nekomunikoval o likvidácii ktorejkoľvek osoby

.redakcia .slovensko

Šéf finančnej skupiny Penta Jaroslav Haščák tvrdí, že nikdy s Kočnerom ani v náznakoch nekomunikoval na tému fyzickej likvidácie ktorejkoľvek osoby.

Haščák prelomil mlčanie. Nikdy som s Kočnerom nekomunikoval o likvidácii ktorejkoľvek osoby Monika Zaťková/SITA

uviedol to v reakcii na medializované informácie, že mu údajne Marian K. poslať SMS správu „Inak pracujem na odj...ní ču..ka." a Haščák mu vraj odpísal „Povieme si, keď budeme spolu.“

O tom, že medzi dôkazmi proti Marianovi Kočnerovi, ktorý je obvinený z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka, je aj komunikácia podnikateľa s vplyvným mužom, informovala televízia Markíza. Denník N píše, že ide o spomínanú komunikáciu. „Autenticitu SMS správ z januára 2018, ktoré citujú médiá, neviem potvrdiť. Vo svojich záznamoch som žiadnu takúto komunikáciu nenašiel,“ reagoval Haščák vo svojom stanovisku.

Zdôrazňuje, že nemal žiadnu vedomosť o tom, že by Marian Kočner pripravoval úkladnú vraždu a nikdy ho z takýchto aktivít nepodozrieval. „Zásadne odmietam spájanie mojej osoby s týmito skutočnosťami a ohradzujem sa voči dezinformáciám, ktoré sa v tomto kontexte objavujú,“ dopĺňa Haščák.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite