Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kresťanskí politici podporili pred prvým kolom prezidentských volieb Františka Mikloška

.redakcia .slovensko

Zástupcovia kresťanskej demokracie na Slovensku vyzvali voličov, aby v sobotňajšom prvom kole prezidentských volieb hlasovali za Františka Mikloška.

Kresťanskí politici podporili pred prvým kolom prezidentských volieb Františka Mikloška FB Františka Mikloška

„jeho občianske postoje a politická zrelosť sú zárukou, že na čele štátu by stál skutočný štátnik," vyhlásila na pondelkovej tlačovej konferencii europoslankyňa Anna Záborská, ktorá odišla z KDH a s kolegami založila Kresťanskú úniu. Zdôraznila, že kresťanský kandidát je v týchto voľbách len jeden.

„František Mikloško ukázal, že vždy stál a bude stáť na strane pravdy," povedal Marek Krajčí z OĽaNO. Dodal, že podľa neho aj politikov OĽaNO by bol Mikloško dobrý reprezentant Slovenska.

 Mikloška podporuje aj mimoparlamentné KDH. „Podporujeme ho preto, že nemení svoju tvár, svoje hodnoty a zostáva človekom rovným a spravodlivým," povedal podpredseda KDH Milan Majerský.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite