Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prieskum pre RTVS: Vedie Čaputová so ziskom 23,5 percenta

.redakcia .slovensko

Podľa prieskumu agentúry Median vedie Čaputová pred Marošom Šefčovičom, tretí by skončil Mistrík, ktorý dnes odstúpil a podporil práve Čaputovú.

Prieskum pre RTVS: Vedie Čaputová so ziskom 23,5 percenta Petit Press/SITA Kandidátka na prezidentku SR Zuzana Čaputová počas diskusie v rámci výpravy mimoriadneho Prezidentského vlaku z Bratislavy do Žiliny s vybranými kandidátmi na post prezidenta SR. Bratislava 19. február 2019.

prieskum robila agentúra exkluzívne pre RTVS na vzorke 1 002 respondentov minulý februárový týždeň.  Maroš Šefčovič by podľa neho získal niečo vyše 20 percent hlasov a tretí Robert Mistrík 15 percent hlasov. 

Za prvou trojicou by nasledoval Štefan Harabin, ktorému by hlas dalo 10,5 percenta opýtaných. Piaty by skončil Marian Kotleba (7,5 percenta), nasleduje Béla Bugár (6,5 percenta), Milan Krajniak (5,5 percenta) a František Mikloško (päť percent).

Menej ako päť percent hlasov by dostal Eduard Chmelár (tri percentá), Martin Daňo a Róbert Švec (obaja zhodne po jednom percente).

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite