Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Cez Mlynské nivy autom neprejdete. Aké obmedzenia čakajú Bratislavu najbližšie mesiace

.matúš Baňovič .spoločnosť

Hlavné mesto čaká dopravný kolaps od 15. februára. Zatvoria sa Mlynské nivy a križovatka Prievoz pod Prístavným mostom. Riešením by malo byť posilnenie verejnej dopravy.

Cez Mlynské nivy autom neprejdete. Aké obmedzenia čakajú Bratislavu najbližšie mesiace matúš baňovič Mesto sa údajne bude snažiť negatívne dopady na dopravu zmierniť.

bulvár Mlynské nivy bude v prvej časti zatvorený pre autá aj pre verejnú dopravu. Tá by sa naň mala vrátiť po pol roku, a teda približne 15. augusta. Vychádza to z doterajších predpokladov investora projektu HB Reavis. Autá sa na túto cestu nedostanú približne dva roky, čo bude komplikovať situáciu na okolitých cestách. V prvej fáze bude verejná doprava presmerovaná napríklad cez Páričkovu ulicu

Pri bratislavskom obchvate D4 a R7 bude situácia odlišná. Dopravné obmedzenia potrvajú oveľa dlhšie a v jednotlivých etapách stavby sa budú presúvať, vždy preto pôjde o novú dopravnú situáciu. Bratislavská samospráva sa teraz pripravuje na prvú etapu stavby.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite