Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bödöra mala zadržať NAKA, on sa však prihlásil sám. Lučanský za únikom informácií vidí pokus o diskreditáciu

.dominik Harman .ľuboslava Kráľová .slovensko

Policajti nevedia, ako sa o svojom zadržaní dozvedel. Z polície unikajú informácie aj po odchode Gašpara a Krajmera, polícia však tvrdí, že medializované informácie sa nezakladajú "úplne na pravde".

Bödöra mala zadržať NAKA, on sa však prihlásil sám. Lučanský za únikom informácií vidí pokus o diskreditáciu Diana Černáková/SITA Milan Lučanský po nástupe do funkcie začal políciu čistiť od vplyvu Norberta Bödöra. Napriek tomu má zrejme stále dosah na vyšetrovateľov.

úrad špeciálnej prokuratúry pred pár dňami vydal príkaz na zatknutie nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra. Chceli ho vypočuť v súvislosti s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Bödör policajtov prekvapil – na výsluch prišiel sám od seba.

Odkiaľ sa o plánovanom zatknutí dozvedel, to nie je jasné. Denník N informoval, že polícia ho mala vypočúvať v súvislosti so sledovaním novinárov. To si u bývalého SIS-kára Petra Tótha objednal Marian Kočner. Polícia však tvrdí, že nie všetky medializované informácie sú tak "úplne pravda".

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite