Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer-SD má jasného prezidentského kandidáta. Nevieme však koho

.ľuboslava Kráľová .slovensko

Hrozba káuz, neznámy prezidentský kandidát a zákaz anonymných internetových diskusií. Aj takto vyzeral sobotňajší stranícky snem strany Smer-SD.

Smer-SD má jasného prezidentského kandidáta. Nevieme však koho Tomáš Somr/SITA

na sneme strany Smer-SD v Trenčíne toho zaznelo veľa, či už z úst Róberta Fica alebo premiéra Petra Pellegriniho. Ale čo sme sa nakoniec dozvedeli? 

kandidát je istý, ale neznámy

„Taktika nám hovorí byť zdržanliví,“ povedal Róbert Fico ku otázke najbližších prezidentských volieb. „Smer-SD postaví a podporí silného a reálneho kandidáta. Ak by sme vytiahli meno, stane sa objektom mediálneho a opozičného lynču.“ 

Predseda strany neobišiel ani prezidenta Andreja Kisku: „Verím, že si vyberieme lepšieho prezidenta, ako máme teraz. Potrebujeme prezidenta, ktorý má vlastný názor, ktorý nie je prázdna bublina,“ povedal Róbert Fico s tým, že Slovensko potrebuje prezidenta rešpektovaného na celom svete. 

Bývalý premiér potvrdil, že Smer-SD čakajú personálne zmeny na rôznych úrovniach riadenia. Bližšie sa však nevyjadril. 

koniec internetovým anonymným diskusiám

Napriek tomu, že strana Smer-SD toleruje anonymitu svojho kandidáta, anonymitu interetových používateľov, ktorí sa zapájajú do diskusií médii tolerovať nechce.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite