Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Za slušné Slovensko o únose Vietnamca: Konajte rýchlo, inak pôjdeme do ulíc

.redakcia .slovensko

Žiadame spravodlivosť pre všetkých, vrátane Kaliňáka, hovoria lídri iniciatívy Za slušné Slovensko.

Za slušné Slovensko o únose Vietnamca: Konajte rýchlo, inak pôjdeme do ulíc sita

prinášame vám vyhlásenie iniciatívy v plnom znení:

„Únos vietnamského občana cez naše územie na Slovensko vrhá tieň 90-tych rokov, keď mečiarovský režim unášal a vraždil. Od marca spoločne voláme po slušnej a spravodlivej krajine, takéto veci do nej však nepatria. O to viac, keď je do únosu pravdepodobne zapletený i bývalý minister Kaliňák a bývalý poradca Roberta Fica.

Za posledné mesiace sa čoraz viac ukazuje, že mafia, korupcia a totalita nikdy nemala k Ficovi a Kaliňákovi bližšie. Títo páni sú pre Slovensko skutočné bezpečnostné a reputačné riziko. Dúfame, že páni Bugár a Danko si to už naplno uvedomili. Sú súčasťou vlády, v ktorej je strana, ktorá používa rovnaké metódy ako Mečiar.

Žiadame, aby orgány činné v trestnom konaní začali okamžite konať. Aby jasne ukázali slovenskej verejnosti, že konečne nastáva doba, kedy spravodlivosť platí pre všetkých. Vrátane bývalého ministra vnútra, či expremiéra. 

V prípade, že v krátkom čase neuvidíme konkrétne a razantné kroky, budeme opäť spoločne stáť v uliciach a volať po slušnom Slovensku. Nevzdávame boj o slušné Slovensko. Spoločne sme sa naučili, že demokracia neznamená, že budeme čakať do ďalších volieb so založenými rukami.

My všetci sme tí, na ktorých sme čakali.“

 

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite