Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Most-Híd žiada okamžité kroky v prípade únosu Vietnamca, chce špeciálnu komisiu

.redakcia .slovensko

Prípad únosu vietnamského podnikateľa považuje vládna strana Most-Híd za bezprecedentný a vyžaduje okamžité rázne kroky. V reakcii na vo štvrtok medializované informácie o únose Trinh Xuan Thanha to povedala hovorkyňa strany Klára Debnár.

Most-Híd žiada okamžité kroky v prípade únosu Vietnamca, chce špeciálnu komisiu Branislav Bibel/SITA Most-Híd žiada okamžité uskutočnenie právnych úkonov, ktoré preveria všetky zverejnené skutočnosti.​

most-Híd žiada zriadiť špeciálnu vyšetrovaciu komisiu aj vyvodenie personálnej zodpovednosti. „Vo svetle závažných informácií, ktoré uviedol Denník N na základe výpovedí policajtov, je dôvodné podozrenie, že čelíme veľmi vážnemu problému, ktorý presahuje hranice našej krajiny. Takýmto konaním sa vážne poškodilo medzinárodné renomé Slovenskej republiky. Členská krajina EÚ sa podieľala na únose cudzieho štátneho občana, ktorý je trestne stíhaný v ďalšej krajine nášho spoločenstva,“ uviedla Debnár.     

Most-Híd žiada okamžité uskutočnenie takých právnych úkonov, vrátane zriadenia špeciálnej vyšetrovacej komisie, ktoré preveria všetky zverejnené skutočnosti.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite