Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Peter Zajac píše Martinovi Mojžišovi: Všetko nás ešte len čaká

.peter Zajac .slovensko .komentár týždňa

Ahoj bratku, tak si ušiel smrti z lopaty, bol to zrejme riadny zápas, ale keď si začal hovoriť do mobilu o futbale, vedel som, že si za vodou. Dobre, že si tu, budeš potrebný, pre seba, pre rodinu a budeme ťa potrebovať aj my, čo to so slušnosťou myslíme vážne.

Peter Zajac píše Martinovi Mojžišovi: Všetko nás ešte len čaká Natália Ložeková / natalialozekova.sk

medzitým sa stalo všeličo. Do iniciatívy Za slušné Slovensko sa obul Smer, čomu sa dá rozumieť, ale aj opozičné strany, a tomu sa rozumieť nedá. Akoby svet patril im. Predstavitelia iniciatívy avizovali už dávnejšie podporu nezávislým kandidátom v komunálnych voľbách a trom na primátora ju už v Bratislave, Žiline a Nitre dali. O nitrianskom Marekovi Hattasovi viem málo, ale vyzerá, že z neho niečo bude. O Petrovi Fiabánem zo Žiliny si trúfam povedať, že jeho osobný príbeh nie je až taký pozitívny, správa sa podľa rovnakého vzorca, ospravedlní sa síce, keď urobí chybu, ale až vtedy, keď vypláva na povrch.   

V prípade Bratislavy je vec jasnejšia. Matúš Vallo hrá s otvorenými kartami, má dobre vybudovaný odborný tím a predložil uveriteľný program. Ján Mrva je vybártrovaný kandidát politických strán a uvidí sa, či to stačí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite