Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nicholsonová píše prezidentovi: Pán Kiska, pozrite, čo ste spôsobili

.lucia Nicholsonová .slovensko

Lucia Nicholsonová píše Andrejovi Kiskovi pred tým, ako sa rozhodne, či bude v nasledujúcom volebnom období opäť kandidovať na prezidenta.

Nicholsonová píše prezidentovi: Pán Kiska, pozrite, čo ste spôsobili Diana Černáková/SITA

je veľmi dôležité, aby kvalitný prezident ako Vy nebol len krátkym intermezzom, ale štandardom a na osvojenie si takéhoto „návyku“ potrebuje krajina dlhšie ako len jedno volebné obdobie. 

Napíšem Vám to tak na priamo, pán Kiska, keď už času nie je nazvyš a ešte sa blížia aj Vianoce.

Všelijaké informácie sa k nám dostávajú, pán prezident. Napríklad o tom, že už viac nechcete sedieť v Prezidentskom paláci. Viem, že máte ešte pár mesiacov čas, kým sa k svojej kandidatúre definitívne vyjadríte Vy sám, ale poznáte ľudí – už pekných pár týždňov niektorí chodia a tvária sa, že vedia, že to z rôznych dôvodov chcete jednoducho zabaliť.

Nechcem Vás nejako citovo vydierať, pán prezident. Ale pozrite sa, čo všetko sa môže stať, keď sa do volieb nepostavíte.

„Nevieme, čo sa bude diať po ďalších parlamentných voľbách, preto potrebujeme mať istotu kontinuity v Prezidentskom paláci.“

Smer sa už šuchorí, lebo, povedzme si úprimne, eurokomisár Maroš Šefčovič, ktorý chce zrazu zatvárať aj Ficove hornonitrianske bane, je silný kandidát. Chlap so spôsobmi, kariérny diplomat, so síce toxickou, ale finančne silnou kampaňou premiéra a jeho suity. Silný kaliber, ale iba relatívne. Záleží totiž na tom, kto sa mu v kampani postaví.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite