Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Načo je dobré odsúdenie Slotových ministrov?

.martin Súkupčák .slovensko

Špeciálny súd odsúdil týchto ministrov na dlhoročné tresty. Pre boj s korupciou je to dobrá správa, hoci títo dvaja páni sú už mimo hry a lepšie odsúdiť aktívnych vyciciavačov.

Načo je dobré odsúdenie Slotových ministrov? Jozef Jakubčo/SITA

na začiatok treba povedať, že hlavný vinník a organizátor podvodov, bývalý primátor Žiliny, zatiaľ spokojne pobehuje po slobode a cieľavedome si ničí zdravie a zostatky rozumu nadmerným užívaním alkoholu. Hádam niekedy dôjde aj na neho.

Som občanom Žiliny už viac ako 40 rokov a denne sa stretávam s pozostatkami šafárenia, nevýhodnými zmluvami, nezmyselnými stavbami a pomníkmi a so zničeným Štúrovým námestím, ktoré po sebe zanechal primátor Slota počas svojho dlhoročného bačovania. Ako celkom úspešná firma sme mali možnosť „spolupracovať“ s týmto národovcom, ale nikdy sme tak neurobili. Dosť som sa napočúval poučovania tých, ktorí ochotne spolupracovali, z čoho mali výhody vyhratých mestských zákaziek, participácie na eurofondoch a vyciciavaní štátu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite