Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Právnik Magnitského rodiny vypadol z balkóna. Alebo ho vyhodili

.redakcia .spoločnosť

Advokát Nikolaj Gorochov, ktorý dlhé roky zastupoval rodinu právnika Sergeja Magnitského, utrpel vážne zranenia pri páde z balkóna štvrtého poschodia domu. Jeho bývalý zamestnávateľ Bill Browder tvrdí, že išlo o pokus o vraždu.

Právnik Magnitského rodiny vypadol z balkóna. Alebo ho vyhodili Pavel Golovkin/AP/SITA 27. február, Moskva: Spomienka na zavraždeného Borisa Nemcova.

polícia prípad nevyšetruje ako pokus o vraždu, informovala dnes rozhlasová stanica Echo Moskvy. Podľa policajného zdroja a podľa ruských médií sa právnik spolu s montérmi snažili pomocou kladky s lanom vytiahnuť vaňu na balkón štvrtého poschodia domu v meste Troick.

Gorochov pred ruskou políciou a súdmi zastupoval okrem Magnitského rodiny aj britského podnikateľa Billa Browdera, s ktorým sme vo februári robili veľký rozhovor (publikovaný v čísle 7/2017). Práve on tvrdí, že právnika z domu vyhodili.

Práve dnes, v stredu 22.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite