Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Bonaparte IV – ľudia opäť protestovali proti zlodejom v politike

.redakcia .slovensko

Pred rezidenciou Bonaparte sa zišlo niekoľko tisíc ľudí, aby vyjadrili svoju nespokojnosť s krokmi slovenskej vlády. Ďalši protest sa uskutoční opäť o týždeň.

Bonaparte IV – ľudia opäť protestovali proti zlodejom v politike Marko Erd/SITA 11. júl 2016, Bratislava: Ľudia opäť protestujú pred rezidenciou Bonaparte proti zlodejom v politike.

19:42 „Určite sa vidíme aj o týždeň,“ zakončuje Lipšic dnešnú akciu. „Prídeme,“ odpovedajú ľudia. Protest sa už tradične končí slovenskou hymnou, predtým si však ešte budú musieť demonštranti vypočuť hit „Pod lampou“ od kapely Nocadeň.

Daniel Kazankov


Daniel Kazankov

19:37 „Bugár povedal, že nedovolí, aby politiku robila ulica. Naposledy takto o ulici hovorili komunisti. Ale toto sú signály, že melú z posledného. Kauza Bašternák je len vrchol ľadovca. Ale ako v Pánovi prsteňov, ten malý Frodo prsteň do Hory osudu hodí. Toto je dobrý boj a my ho nemôžeme prehrať,“ povedal v najsilnejšom prejave dnešného dňa Daniel Lipšic.

Daniel Kazankov

19:35 Dav postrekuje aj poslanec Eduard Heger. Na pódium sa konečne dostáva Martin Poliačik a Daniel Lipšic. Druhý menovaný vraj rozdal vyše tisíc hotdogov a má z toho miernu svalovicu. Lipšic minulotýždňové dianie v parlamente, keď koalícia zablokovala dve schôdze, označil za prejav strachu.

19:30 Redaktor Michal Magušin komentuje dnešný protest takto: „Nocadeň stále hrá pesničky z čias mojej najhlbšej puberty. Hotdogy sú na dračku a určite boli najatraktívnejšou časťou dnešného zhromaždenia. Ale aby sme len nehejtovali: atmosféra je príjemná a ľudí dosť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite