Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Opozícia: Dankov podpis bol sfalšovaný

.robert Barca .slovensko

Podpis na dokumente, ktorým Andrej Danko poveril Andreja Hrnčiara vedením včerajšej schôdze parlamentu, bol vraj sfalšovaný. Podľa opozície ide o znásilnenie parlamentarizmu.

Opozícia: Dankov podpis bol sfalšovaný Marko Erd/SITA Včerajšia mimoriadna schôdza sa zapíše do dejín slovenskej štátnosti ako jedna z najchaotickejších. Môže za to aj sfalšovaný podpis predsedu NR SR?

podpis pod poverením podpredsedu NR SR Andreja Hrnčiara na vedenie mimoriadnej schôdze, ktoré mu údajne vystavil predseda NR SR Andrej Danko, bol vraj podľa viacerých grafológov sfalšovaný. Vyhlásili to dnes opoziční poslanci Veronika Remišová, Jozef Viskupič (OĽaNO) a Jana Cigániková (SaS) počas tlačovej besedy pred budovou parlamentu.

„Je to ohrozenie dôvery v parlamentnú demokraciu. Hrnčiar si nemôže na základe sfalšovaného podpisu prisvojovať právomoci. Vyzývame Danka, aby povedal, či vlastnoručne podpísal dokument, ktorý Hrnčiar ukázal médiám a na jeho základe viedol aj schôdzu,“ vyhlásila na tlačovej besede Veronika Remišová.

Podobnosť podpisov Andreja Danka môžete posúdiť na obrázku. Každý máme vlastnú skúsenosť s podpisovými vzormi napríklad v komerčných bankách. Ako podobné veci rieši predseda Národnej rady, nevedno.Igor Matovič/FacebookPodobnosť podpisov Andreja Danka môžete posúdiť na obrázku. Každý máme vlastnú skúsenosť s podpisovými vzormi napríklad v komerčných bankách.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite