Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lipšic otvára Kaliňákovo odvolávanie

.redakcia .slovensko

Na úvod odvolávania prečítal Lipšic list policajta adresovaný Kaliňákovi. Policajnú raziu zo stredy porovnával k besiedke v materskej škole svojich detí.

Lipšic otvára Kaliňákovo odvolávanie SITA/Marko Erd

.besiedka v materskej škole mojich detí je oproti včerajšiemu divadlu polície predstavením hodným milánskej La Scaly. Po fiktívnej policajnej razii je ešte očividnejšie, aký rozdielny je prístup polície k našim ľuďom," týmito slovami opozičný poslanec Daniel Lipšic komentoval policajnú raziu NAKA, ktorá sa odohrala v stredu 29. júna v Bašternákových firmách a jeho dome pod Slavínom.

Minister vnútra Kaliňák tak podľa neho pokračuje v tom, že z príslušníkov najdôležitejšej zložky bezpečnostných zborov robí iba bábky v rukách mocných. Sieť vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorí sú angažovaní v kauze Bašternák, označil za chobotnicu s dlhými chápadlami, ktorá vyvoláva zimomriavky a je živená podporou vládnej koalície.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite