Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Eugena Kordu: Čo straší Demokratov, oceľové nervy premiéra a posledný útok Rusov

.eugen Korda .názory ..týždeň

Eduard Heger ešte ako premiér tvrdil, že Rázsochy budú postavené v rámci Plánu obnovy. Občania, frustrovaní zo zle fungujúceho zdravotníctva, majú dôvod pýtať sa, či Eduard Heger klamal, alebo len nebol schopný vidieť priepasť, do ktorej sa rútil.

Eugen Korda

prízrak Rázsoch straší Demokratov

Neexistujúca nemocnica Rázsochy spôsobuje Demokratom gigantický problém. Prečo? Eduard Heger ešte ako premiér tvrdil, že Rázsochy budú odkliate a postavené v rámci Plánu obnovy. Vsadil na to hlavu. Keby mal krk na kláte, katova sekera by sa mohla pustiť do práce. Občania, frustrovaní zo zle fungujúceho zdravotníctva, majú dôvod pýtať sa, či Eduard Heger klamal, alebo len nebol schopný vidieť priepasť, do ktorej sa rútil. V oboch prípadoch to nie je najlepšia vizitka nielen pre neho, ale aj pre Demokratov. Ich predseda je síce verejnosťou vnímaný ako slušný človek, zároveň mu však chýba schopnosť byť lídrom a presvedčiť voličov, aby vo voľbách dali Demokratom svoj hlas. 

Čo je však horšie, začarovaná stavba ukázala, že buď nevidel, že ju nedokáže v rámci Plánu obnovy postaviť, alebo, a to je horšie, všetko videl, ale pokojne verejnosť celé mesiace zavádzal.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite