Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Martina Mojžiša: Šport a politika sa vraj nemajú miešať

.martin Mojžiš .názory ..týždeň

Udalosti uplynulého týždňa komentuje Martin Mojžiš.

Martin Mojžiš

ukrajinci provokujú

Ani pätnásť mesiacov intenzívneho vraždenia, znásilňovania a zrovnávania miest so zemou nedokázalo Ukrajincov denacifikovať natoľko, aby už konečne prestali provokovať. A tak matičku Rus nielenže naďalej ohrozujú svojou túžbou vstúpiť do EÚ a do NATO, oni už na ňu priamo útočia – raz sa stane obeťou zákerného pozemného výpadu okolie Belgorodu, inokedy sa obeťou zbesilého útoku dronov stane mesto-hrdina Moskva. Na toto neexistuje iná odpoveď než jadrové hlavice. Ako inak má Vladimir Premúdry reagovať? Vari mu Ukrajinci ponechali nejakú inú možnosť? Jedine, že by si jeho blahorodie vo svojej jasnozrivosti uvedomilo, že potom by už naozaj malo vojnu so Západom. 

A že bojovať sa dá, ako ukazujú tí prekliati Ukrajinci, aj na svätej ruskej pôde. Aj vo svätom ruskom vzduchu. S ruskou protivzdušnou obranou, ktorej kvality nedávno demonštroval ukrajinský dron na streche Kremľa. Ach, jaj.

klimek oponuje

Minister financií Michal Horváth povedal, že naše verejné financie sú v historicky najhoršom stave.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite