Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Klamár a veštec chce zostavovať budúcu slovenskú vládu

.eugen Korda .názory

Predseda Smeru v relácii televízie Markíza Na telo povedal, že ak vyhrá voľby, tak by mal ako predseda víťaznej strany dostať možnosť zostaviť vládu. Nezabudol však okamžite dodať, že prezidentka Zuzana Čaputová pravdepodobne nebude rešpektovať ústavné zvyklosti a zostavením vlády poverí niekoho iného.

Eugen Korda

opäť si tak raz vymýšľal a strašil, bez najmenšieho dôkazu, bez akéhokoľvek náznaku z takéhoto postupu v jej verejných vyjadreniach. Treba dodať – nič nové pod slnkom. Klamár sa tak dnes pasoval aj za prvého slovenského veštca, ktorý dokáže preniknúť do myšlienkových pochodov hlavy štátu a s jasnozrivosťou predpovedať, čo v budúcnosti urobí. Veštkyne v starovekých Delfách by mu iste závideli. 

Dnes ho z opakovaných klamstiev v priamom prenose usvedčil moderátor Michal Kovačič. To však nebolo to najdôležitejšie, čo sme sa o trojnásobnom predsedovi vlády dozvedeli.

„Robert Fico nie je hlupák a dobre vie, že šíri klamstvá a polopravdy.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite