Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prečo niektorí politici útočia na Štefana Hamrana

.eugen Korda .názory

Na otázku, prečo niektorým politikom prekáža policajný prezident, existuje jednoduchá odpoveď. Všetci vieme, prečo muche prekáža mucholapka či ožranovi za volantom neúplatný policajt.

Eugen Korda

muchu stretnutie s mucholapkou stojí život a opitého vodiča s poctivým policajtom vodičský preukaz. Štefan Hamran už rok buduje políciu, ktorá chce byť aj tou mucholapkou, aj tým neúplatným policajtom. Jeho osoba tak predstavuje vážnu hrozbu pre mnohých vplyvných ľudí. Polícia po rokoch  konečne robí to, čo robiť má. 

Teda, aspoň sa o to snaží. Podarilo sa jej za mreže dostať už mnoho gaunerov, ktorých celé roky práve polícia, prokuratúra či súdy kryli, nechávali behať po slobode, aby s úsmevom na tvári páchali aj ďalej zločiny. Boli to jednoducho „naši ľudia“. Nedotknuteľní, všemohúci, bohatí a odhodlaní robiť všetko preto, aby im ten status „našich ľudí“ zostal natrvalo prilepený k menu.

Hamrana a jeho vyšetrovateľov nenávidí Fico, Kaliňák, Pellegrini, bratia Pčolinskí a mnohí iní hochštapleri. Ich mená by zaplnili niekoľko strán. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite