Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stíhačky asi zostanú v sklade a Matovič možno bude na ocot

.eugen Korda .názory

Je chvályhodné, že predseda vlády Eduard Heger sľúbil prezidentovi Zelenskému tých pár stíhačiek, ktoré vo vojenských skladoch čakajú na definitívny koniec svojej kariéry. Chudiatka, počas svojej aktívnej služby nemohli preukázať v skutočnom boji svoje prednosti a slabiny.

Eugen Korda

teraz sa naskytla príležitosť, že by mohli dôstojne, v skutočnom boji, dokončiť svoju vojenskú kariéru a pomôcť národu, ktorý bojuje o svoje prežitie. Lenže, je tu háčik. Sľuby sa síce ľahko sľubujú ale z daru zrejme nebude nič. Poverený premiér si akosi neuvedomil, že prezidentovi Ukrajiny sľubuje niečo, čo nebude môcť splniť. 

Robert Fico sa okamžite chytil príležitosti a vyhlásil, že takto veru nie a že táto vláda môže len svietiť a kúriť ale v žiadnom prípade nemôže rozhodovať o dôležitých otázkach. Len akosi zabudol povedať, že už vôbec nie o tých, ktoré nejako pomáhajú Ukrajine. Bolo by zaujímavé sledovať, čo by povedal na to, keby sa Eduard Heger rozhodol darovať lietadlá Ruskej federácii.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite