Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico s Pellegrinim idú ruka v ruke proti Ukrajine

.eugen Korda .názory

To, že predseda Smeru-SD Robert Fico šíri nebezpečné klamstvá o vojne a mobilizácii, ktorú sa táto vláda vraj chystá vyhlásiť, že sa o prezidentke Zuzane Čaputovej vyjadruje jazykom tej najspodnejšej spodiny a označuje ju za div že nie prostitútku v službách USA, sa síce pochopiť nedá, ale už sme si, bohužiaľ, tak nejako privykli. Na našu vlastnú škodu.

Eugen Korda

tento človek, zle zamaskovaný služobník Kremľa, sa už niekoľko rokov prezentuje ako hulvát ochotný za svoju záchranu urobiť čokoľvek, a tak nám jeho slová nepripadajú nijako neobvyklé, zlé a znepokojujúce. 

Za tie roky, čo je v politike, si nás už predvaril. Marián Leško v rozhovore v Denníku N povedal celkom jasne, že by súd mal stranu, ktorej predsedá, zakázať. Niekto by tiež mal konečne na Roberta Fica podať trestné oznámenie. Nielen za šírenie poplašných správ, ale možno aj za potenciálne ohrozenie územnej integrity Slovenska. 

Ak sa mu podarí po voľbách vládnuť a určovať smer, ktorým sa štát vydá, tak je isté, že skôr či neskôr k tomu príde. Ideálne by bolo, keby sa k takémuto kroku odhodlal „Pán 363“ a pokúsil sa tak odčiniť sériu svojich zlyhaní. Lenže to je prianie z radu neuskutočniteľných želaní. 

V súvislosti s odhodlaním Slovenska poskytnúť Ukrajine naše stíhačky ukázal Robert Fico svoju vypočítavosť a bezcitnosť k osudom ľudí, ktorých na Ukrajine vraždí ruská armáda.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite