Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O čom budú voľby 2023?

.juraj Petrovič .názory

Keď sledujeme kobercové bombardovanie občanov peniazmi, v ktorom sa naprieč politickým spektrom predháňajú politici, začína byť zrejmé, o čom budú ďalšie voľby.

Juraj Petrovič

rovnako, keď počúvame Roberta Fica, ktorý sa ako cibuľa zbavil už všetkých vonkajších vrstiev a zložil všetky masky, obrázok toho, čo bude alebo čo by mala byť hlavná téma septembrových volieb, sa stále viac a viac vyjasňuje. 

Súboj, ktorý by sa mal v septembri odohrať, bude mať dve strany. Tá prvá, ku ktorej patria takmer všetci politici súčasnej, už bývalej, koalície a úplne všetci politici súčasnej opozície, hlása a aspoň sčasti je o tom aj úprimne presvedčená, že občanov treba kŕmiť, šatiť, obstarávať im prácu a všetko ostatné, čo podľa politikov potrebujú. Treba im pomáhať. Všetkým, vo všetkom, stále. Bez ohľadu na to, čo to bude stáť. Bez ohľadu na to, či to naozaj chcú alebo potrebujú. Bez ohľadu na to, že na to nemáme. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite