Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nedeľný predaj? To fakt?

.juraj Petrovič .názory

Keď sa človek pozrie na to, čo riešia slovenskí politici a čo hýbe sociálnymi sieťami, tak musí získať dojem, že Slovensko je bohatá, skvelo fungujúca krajina, v ktorej prakticky niet vážnych problémov.

Juraj Petrovič

zdravotníctvo lieči každého kvalitne a včas, zo stredných škôl vychádzajú vzdelaní, rozhľadení mladí ľudia, ktorí sa radi hlásia na slovenské univerzity, jedny z najlepších v Európe. Po skončení univerzít čakajú na ich absolventov firmy a startupy, ktoré dokážu oceniť vysokú kvalitu ich vzdelania.

Sociálny systém zvláda, síce nie bez problémov, ale predsa, riešiť situáciu ľudí, ktorí sa ocitli v hmotnej núdzi, či ich postihli zdravotné alebo rodinné problémy. Adresná pomoc, vrátane ochrany pred domácim násilím a zneužívaním je samozrejmosťou, rovnako ako citlivý a city šetriaci prístup policajných zložiek k obetiam zločinov. Súdne konania sú rýchle a spravodlivé, bez ohľadu na sociálny a materiálny status účastníkov konaní.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite