Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Referendum: Not great, not terrible?

.juraj Petrovič .názory

Dvadsaťsedem a štvrť percenta slovenských oprávnených voličov išlo hlasovať v referende. Niektorí komentujúci referendum nazvali celoštátnym sčítaním dezolátov. Tak jednoduché to ale nie je.

Juraj Petrovič

k referendu určite prišli tí, ktorí by volili Fica. Zrejme aj podstatná časť voličov rôznych fašistov. Ale k referendu prišli aj ľudia, ktorí Fica nemusia a fašistov by nikdy nevolili. 

Chaos, neschopnosť a hrubosť v politike spolu s vyprázdnením pojmov, ktoré za tri roky predviedli Matovič, Heger a spol. hnevajú oveľa viac ľudí, ako len tú vyššie spomenutú skupinu. Väčšina z nich si uvedomuje, že referendum nič z toho nerieši, že išlo opäť raz len o predvolebnú kampaň Fica a Smeru za naše peniaze. Ale určitá skupina ľudí už má súčasných vládnych politikov tak plné zuby, že sa rozhodla to dať najavo účasťou vo Ficovom referende. Sú naozaj tak mimo, že si zaslúžia titul dezolátov?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite