Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Čo sa skrýva za oponou maďarskej podpory Roberta Fica

.eugen Korda .názory

Ani televízia TA3, ani JOJ, ba dokonca ani RTVS neodvysielali tlačovú konferenciu, na ktorej sa pred novinárov postavili maďarský minister zahraničných vecí a obchodu a predseda strany Smer-SD Robert Fico. Tentoraz urobili chybu. Prečo?

Eugen Korda

nuž, jednoducho preto, aby sa ich diváci dozvedeli okrem toho, že obaja politici sa navzájom podporujú a zdieľajú rovnaké hodnoty, aj niečo užitočné. Napríklad to, že ak bude Robert Fico opäť predsedom vlády, tak prvé, čo chce urobiť, je zrušenie vojenskej pomoci Ukrajine - a zruší aj sankcie, ktoré sme na Rusko spolu s množstvom iných štátov uvalili.

Predtým, než to urobí, sa zrejme postará aj o zrušenie všetkých trestných stíhaní, ktoré sa dotýkajú jeho a jemu blízkych osôb. A možno nejako vybaví aj to, aby sa z väzenia dostali von aj niektorí, ktorých tam už slovenské súdy poslali a ktorí zatiaľ držia „bobríka mlčania“ v nádeji, že im pomôže. 

„Tuší vôbec predseda Smeru, čo sa skrýva za podporou, ktorú mu Maďarsko a koalícia menšinových strán združených v Aliancii vyjadrujú?“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite