Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Urážka Slovenskej republiky

.štefan Hríb .názory .editoriál

Slová arcibiskupa Oroscha, prijatá závislosť koalície na hlasoch fašistov a premena verejného života na léno Borisa Kollára je taký zosuv úrovne vecí verejných, že to vyráža dych. Toto je Slovenská republika?

Štefan Hríb

čo o našej katolíckej cirkvi hovorí, keď jej arcibiskup rozošle podriadeným kňazom obežník, v ktorom pár dní po vražde dvoch mladých ľudí uvažuje o ich vine, drogách a maloletých v Teplárni? A čo o nás všetkých hovorí jeho ospravedlnenie, v ktorom vysvetľuje, že to myslel tak, že vinní sme za všeličo všetci, takže ho mrzí, ak niekoho urazil? Takže, pán Orosch, ak by zavraždili nejakého biskupa, tiež by ste uvažovali v obežníku o jeho vine a mysleli by ste to dobre?

Čo hovorí o slovenskom verejnom živote, ak ho už takmer celý moderuje vo svoj prospech Boris Kollár, a to až tak nehanebne, že domnelý hekerský útok využije na dlhé voľno parlamentu, aby sa s kýmsi odobral do Dubaja, a energetickú krízu využije na zníženie daní „ausgerechnet“ pre vleky? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite