Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Šimona Jeseňáka: Klávesnice rýchlejšie ako mozgy politikov

.šimon Jeseňák .názory .týždeň

Dnes už nepoužívaný a nepodporovaný internetový prehliadač Internet Explorer bol tým najlepším nástrojom, ako si mohol jednotlivec stiahnuť akýkoľvek iný, lepší a rýchlejší internetový prehliadač.

Šimon Jeseňák

prázdne gesto

Obdobne rýchlo reagovala aj skupinka poslancov OĽaNO, ktorí si tento týždeň uvedomili, že správanie ich šéfa Igora Matoviča smerom k novinárom a prezidentke je ďaleko za hranou. To ste si, milé dámy a milí páni, všimli až teraz? Váš stranícky šéf obviňuje bez akýchkoľvek dôkazov novinárov, že sa dajú kúpiť za 500 eur, a vy sa zmôžete na jemnučké bububu? Máte vôbec nejakú – akúkoľvek – červenú čiaru, cez ktorú už neprejde vlak? 

Lebo ak hovoríte, že je konanie vášho šéfa neakceptovateľné, no zároveň poslušne držíte basu a držíte Igora Matoviča za každú cenu vo funkcii, tak je vaše pobúrenie len prázdnym gestom. 

zochova

Tragický príbeh ožratého vodiča, ktorý zabil piatich mladých ľudí, pozná už celé Slovensko a nie je potrebné rozoberať detaily. Je to šialené, smutné a tragické. Len o niečo menej tragické boli reakcie istých politikov, ktorí sa predháňali s instantnými a insitnými riešeniami toho, ako podobným tragédiám zamedziť. Riešenia navrhovali len pár minút od nehody.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite