Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Štefan Hríb: Vážení čitatelia, pokračujeme

.štefan Hríb .názory .editorial

Po mnohých rozhovoroch – a najmä po vašich reakciách – sme sa rozhodli, že napriek inflácii a zvýšeným cenám energií a papiera sa pokúsime, aby tlačený .týždeň naďalej vychádzal. Prečo?

Štefan Hríb

.týždeň funguje ako slobodné médium od roku 2004. Za 18 rokov sme všeličo zmenili, ale naše presvedčenie o dare slobody, o Západe ako našom prirodzenom mieste a tiež o potrebe žičlivej spolupráce liberálov a konzervatívcov sa nezmenilo.

Dnes čelíme, podobne ako mnohé médiá, veľkej výzve – je ňou inflácia, rast cien energií a drahší papier. Preto sme sa na Vás obrátili s otázkou, či je tlačený .týždeň pre Vás dôležitý a akú cenu jedného výtlačku by ste akceptovali. Po spätnej väzbe, ktorú si veľmi ceníme, sme sa rozhodli, že od 7. októbra zvyšujeme cenu tlačeného .týždňa v stánkoch na 3,90 eur. 

Je to citeľný nárast, ale súčasne je to cena, ktorá nám umožňuje pokračovať aj v papierovom vydaní. Týmto sa však zaväzujeme prinášať každý piatok kvalitný časopis, ktorý bude pre Vás obohatením a inšpiráciou. Už teraz pripravujeme ďalšie exkluzívne rozhovory, takže mená ako Kip Thorne, Jared Diamond, Francis Fukuyama či Radoslav Sikorski budú pokračovať. Pokračujeme tiež v top vedeckých textoch – túto jeseň začneme napríklad sériu dialógov Štefana Hríba s Martinom Mojžišom o zázrakoch kvantovej fyziky. Pri popise diania na Slovensku budeme brániť ľudí, ktorým ide o spravodlivosť, no súčasne odmietať hrubosť, urážky a spoluprácu s fašistami. 

Robíme všetko tak, aby tlačený .týždeň ostal značkou textovej aj obrazovej kvality. Vážime si pritom Vašu podporu a dôveru, ktorú ste nám v ťažkých časoch prejavili. Žijeme zložitú dobu, ale práve v takých sa rodí lepšia budúcnosť. Veríme, že spoločne to znovu zvládneme

Redakcia a vydavateľstvo časopisu týždeň 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite