Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Maríny Gálisovej: Návod na humanitárnu katastrofu aj našu hanbu

.marína Gálisová .názory ..týždeň

Na hraniciach s Gruzínskom stoja masy mladých Rusov, hovorí sa o humanitárnej katastrofe. Tak prrr. Humanitárna katastrofa je tam, kde ju rozsievajú ruské vojská. A volať legitímne utečencami Rusov, ktorí chvatne odstraňujú z áut znak Z, aby ich pustili cez hranice a ešte sa na sociálnych sieťach vyhrážajú Gruzínsku denacifikáciou, tak to je ozaj vtip. Veľmi čierny.

Marína Gálisová

ako odlepiť z auta Z

Je taká doba, že sa šíria politické vtipy a človeku sa dokonca samy rodia v hlave. Aj ja som jeden vymyslela. Putin sa pýta Šojgua: Ale tá mobilizácia funguje, však? Šojgu odpovedá: Iste, Vladimír Vladimírovič, vaši odporcovia sa mobilizujú, agentúry s letenkami tiež, a začnú sa aj prevádzači cez hranice. Putin naozaj zmobilizoval najmä masy mladých mužov, ktorí nechcú bojovať na Ukrajine, ale ani proti nemu. Na hraniciach s Gruzínskom ich stoja masy, hovorí sa o humanitárnej katastrofe. 

Tak prrr. Humanitárna katastrofa je tam, kde ju rozsievajú ruské vojská. A volať legitímne utečencami Rusov, ktorí chvatne odstraňujú z áut znak Z, aby ich pustili cez hranice a ešte sa na sociálnych sieťach vyhrážajú Gruzínsku denacifikáciou, tak to je ozaj vtip. Veľmi čierny.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite