Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vláda, ktorá nevládne, nás ženie do záhuby

.eugen Korda .názory

Šéfredaktor týždňa, môj priateľ Štefan Hríb, si nemyslí, o čom som ja presvedčený a to, že táto vláda definitívne stratila dôveru občanov. Bol by som rád, keby sa on nemýlil a ja áno.

Eugen Korda

dnes je však nad slnko jasnejšie, že zásadný problém fungovania vládneho kabinetu Igor Matovič si zo španielskej pláže diktuje nesplniteľné podmienky. Namiesto toho, aby prijal zodpovednosť za budúcnosť Slovenska, vypisuje na FB statusy, ktoré ho usvedčujú z klamstva a vydierania. Sulík musel šípiť, že sa niečo chystá a urobil preventívny krok. Jednoducho, ešte pred tým, ako predseda vlády oznámil desať bodov, splnením ktorých Matovič podmienil svoj odchod, podal demisiu a zobral dovolenkujúcemu ministrovi z rúk žolíka. 

O obsahu tých desiatich bodov, ktorými dovolenkár podmienil svoj odchod z vlády, škoda hovoriť. Pre SaS je väčšina z nich v takejto podobe neakceptovateľná.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite