Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico je definitívne extrémista

.marína Gálisová .názory

SNP sa opäť ukázalo ako rozlišovacia skúmavka. Ponoril sa do nej Robert Fico a ihneď zahral ostrými farbami červenej a hnedej – farbami extrémistu.

Marína Gálisová

robert Fico definitívne predviedol zmesku farieb typickú pre fašistov a komunistov, ktorí sú nielen v našich končinách neraz jedna ruka. Smer, jednoznačne (post)komunistický, totiž pozval na svoj míting, svoju oslavu SNP, veľvyslanca fašistickej Ruskej federácie. Veľvyslanca, ktorému mali dávno zavrieť ambasádu a poslať ho zbaleného (bez televízorov a chladničiek) domov. Veľvyslanca, ktorý reprezentuje krajinu agresora, vedenú skutočnými nacistami, čo krvavo útočia na iné krajiny a kruto utláčajú tú vlastnú. Fuj a ešte raz fuj.

Ak je ešte niekto, kto náhodou nepochopil, že Robert Fico je odporný extrémista, ktorý by mal byť potrestaný za podporu vojenskej agresie a za podporu extrémistických ideológií, tak má poslednú šancu. Jasnejšia už nebude.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite