Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pštros premiérom

.juraj Petrovič .názory

Premiér Heger na tlačovej konferencii po skončení poslednej koaličnej rady vyhlásil, že stále počíta s tým, že štvorkoalícia prežije. Vysvetliť toto vyhlásenie je možné len dvoma spôsobmi. Buď Heger žije v alternatívnej realite, v ktorej je Matovič normálny politik, alebo sa rozhodol strčiť na päť dní hlavu do piesku.

Juraj Petrovič

vyhlásenia po skončení koaličnej rady, skončení rokovania aj orgánu, boli najmä zo strany SaS jednoznačné. Matovič neodíde, tak odchádza SaS. Kde je tam priestor na nejakú nádej alebo snahu veci ešte zachrániť rokovaním vie zrejme naozaj len Heger. Najmä po tom, čo Igor Matovič produkoval a produkuje na sociálnych sieťach v posledných týždňoch. Azda najsmiešnejšia bola jeho reakcia na ponuku Sulíka, že ak sa Matovič vzdá pozície ministra financií, odíde z postu ministra aj Sulík.

„Je úlohou premiéra zabezpečiť funkčnosť vlády a zodpovedné vládnutie v prospech občanov. Najmä v období, ako je to terajšie – po Covide, s dramatickým rastom  cien energií a ďalších životných nákladov a s vojnou tesne za hranicou. “

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite