Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Juraja Medveca: Vinou cien prakticky všetkého sa už postupne mnohí ľudia opúšťajú

.juraj Medvec .názory .týždeň

Podľa najvyšších predstaviteľov ruského vedenia by malo Gruzínsko patriť pod Rusko a Kazachstan je umelý štát. Túto úvahu do éteru nepustil nijaký fanatický nacionalista sediaci v ruskej krčme, ale bývalý prezident Ruskej federácie Dmitrij Medvedev na svojej stránke na sociálnej sieti VKontakte.

Juraj Medvec

ruský svet

To, že Ukrajina nemá nárok na vlastnú existenciu a tvoria ju iba nacistické bandy, tvrdí Rusko už dlho. Posledné výroky jedného z najvyšších predstaviteľov otvárajú okno do neuveriteľného myšlienkového sveta ruského vedenia, zaseknutého v uvažovaní z čias studenej vojny. Medvedev príspevok po odhalení novinármi zo svojho statusu okamžite zmazal, jeho myšlienkové pochody však už tak či tak prenikli do všetkých kútov sveta. Slovenskí obdivovatelia Putina a jeho návratu k „tradičným hodnotám“ by sa mali zamyslieť, či ich idol nepovažuje náhodou aj krajinu, kde žijú, za umelý štát bez nároku na existenciu.

drahá príležitosť

Drahé energie a inflácia nás v najbližšom čase neopustia. Vinou cien prakticky všetkého sa už postupne mnohí ľudia opúšťajú.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite