Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Šimona Jeseňáka: Očkovanie? Lepšie ako rakovina

.šimon Jeseňák .názory ..týždeň

„​Vakcína je vhodná pre všetky vekové kategórie od 9 rokov a obe pohlavia,“ napísal lekár Kraja Tomáš Szalay, ktorému som poslal sms, či sa mám dať zaočkovať. Jeho odpoveď znela „lepšie ako rakovina penisu“. Jasné a stručné vyjadrenie.

Šimon Jeseňák

moja firma, moje pravidlá

Istému fanúšikovi masových vrahov typu Che Guevara, Lenin, Castro či Putin zrušila súkromná firma jeho profil. Autor tohto textu sa prikláňa skôr k mimoriadne štedrej miere slobody slova po vzore USA. A teda: Súkromná firma sa rozhodla profil tomuto prokremeľskému trolovi vymazať a je to jej sväté právo. Sloboda slova nebola porušená, pretože súdruh jakobín má iné možnosti šíriť svoju demagógiu a klamstvá: na alternatívnych sociálnych sieťach, v parlamentných laviciach či na námestiach. Ak vlastníme firmu, malo by byť naším svätým právom vybrať si, komu budeme svoje služby poskytovať a komu nie. Nech už bude dôvod tej či onej firmy blízky alebo na míle vzdialený nášmu videniu sveta.

RTVS by mala. Ale nebude

Opäť volíme riaditeľa RTVS. Firmy, ktorá by v konkurenčnom prostredí neprežila bez štátnych dotácií ani pár mesiacov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite