Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pekár György Gyimesi ide v stopách Matoviča

.eugen Korda .názory

„Toto sme museli upiecť veľmi rýchlo, lebo čas na podávanie zákonov mal vypršať už v piatok,“ vyhlásil poslanec György Gyimesi, keď sa ho pýtali, prečo poslanci z jeho klubu ani netušili, že je spoluautorom idiotského zákona o zákaze vyvesovať na verejných budovách vlajky symbolizujúce sexuálnu orientáciu.

Eugen Korda

zjavne jemu a spolutvorcovi zákona ide hlavne o to, aby na verejných budovách pod hrozbou pokuty nemohli viať dúhové vlajky. Inak mu vraj vôbec neprekáža, ak visia na súkromných domoch. Otázkou je, prečo mu potom prekáža, aby viseli na školách, ministerstvách, úrade vlády, SIS, ministerstve obrany či NKÚ. A to, že zákon podal spolu s extrémistom Tarabom, nie je nič prekvapujúce. Po tom, ako sa Igor Matovič verejne klaňal a ďakoval „šuhajom“ s hákovými krížmi vypálenými v mozgoch, niet sa čo čudovať, že podobný postup použil aj milovník poľovačiek Juraj – György Gyimesi. 

A že to nikomu nepovedal? Nič nové. Veď podobne sa choval a chová aj jeho stranícky šéf. Tiež sa nikoho pri predkladaní zákonov na nič nepýta. Tak prečo by nemohol aj on. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite