Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Tak „prŕŕ", pán Fico!

.eugen Korda .názory

Tak pŕŕ, pán Zelenskyj, Slováci nie sú Vaši sluhovia. My v SMERe... takto nejako sa začína vyjadrenie R. Fica k prejavu, ktorý v našom parlamente predniesla ukrajinská hlava štátu.

Eugen Korda

roberta Fica nikto nenútil počúvať reč prezidenta Ukrajiny, štátu, ktorý so vztýčenou hlavou bojuje o svoju a celkom určite aj našu slobodu. Prečo nás teda núti čítať jeho arogantné a hlavne hlúpe vyjadrenia na adresu Zelenského?

My dobre vieme, o čo v tomto boji ide. My vieme, kto je Zelenský a vieme, kto je predseda Smeru. Robert Fico zjavne dúfa, že jemu mentálne tak blízky diktátor z Kremľa nakoniec tú vojnu nejako vyhrá a on sa bude môcť vrátiť k moci, okrádať svoj národ a kypriť pôdu na to, aby sa tu mohli rodiť ďalšie vraždy nepohodlných ľudí. 

Je plný žlče a to jeho „pŕŕ“ na adresu človeka, ktorému nesiaha ani po päty, je trápne a smiešne. Nie, Slovensku toto vyhlásenie pohoniča Fica neuškodí. Dobre vieme, čo je jeho autor zač a kde Slovensko po dlhoročnom vládnutí priviedol. Toto nie je príčetný predseda najsilnejšej opozičnej strany v parlamente. Toto je človek, ktorému hrozí väzenie, ktorý stratil česť a v duši mu ostala len nenávisť. 

„On, ktorý sa búšil do pŕs, že smeruje do jadra Európskej únie, smeruje akurát tak do žumpy a medzi slušnými politikmi nebude mať jediného spojenca.“

Jeho vyhlásenie je plné nezmyslov a siláckych rečí. „My v SMERe – SD máme problém s tým, čo tento človek hovorí,“ píše na adresu hlavy štátu, ktorá dnes v parlamente hovorila o Slovensku s obdivom a úctou, ktorá ďakovala za pomoc a dávala náš mini štát za vzor celému svetu. 

Tento smerácky chameleón, ktorý bol pred rokom 1989 presvedčeným komunistom, velebil imperiálny Zväz sovietskych socialistických republík a chystal sa na kariéru komunistického aparátčika, vo svojom dnešnom vyhlásení odhalil svoju pravú tvár.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite