Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Alternatívny svet Igora Matoviča

.juraj Petrovič .názory .iný pohľad

Parlament rozhodol, že súd nemôže šéfa Smeru Roberta Fica poslať do väzby. Nehlasovanie za Ficovo vydanie zo strany celého poslaneckého klubu strany štartéra a mafiánskeho kamaráta však neprekvapilo.

Juraj Petrovič

hnutie, ktoré vedie Igor Matovič, tiež neprekvapilo. Opäť sa ukázalo, ako to vyzerá, keď si politiku mýlite s estrádou a kandidátov na poslancov parlamentu vyberáte z náhodných okoloidúcich či známych, ale politicky absolútne nepripravených osobností. Protikorupčné hnutie, vykrikujúce ako treba všetkých poslať do basy, nebolo schopné zahlasovať za vydanie svojho hlavného politického protivníka na konanie súdu o uvalení väzby. 

Pestrá zmes náboženskej insity, starých Matovičových kamarátov a pozbierancov z ulice nemá takmer nič spoločné. Okrem toho, že vďačia Igorovi Matovičovi za miesto v parlamente a možnosť robiť hlúposti či navrhovať opakovane zákazy potratov. Tak to potom aj vyzerá, keď vládna koalícia potrebuje všetky svoje hlasy na presadenie kľúčových rozhodnutí v parlamente.

Igor Matovič ako líder hnutia sa dnes tvári, že pred hlasovaním o Ficovi nemohol nič urobiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite