Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Juraja Petroviča: Kremeľ musí robiť to, čo mu ide lepšie ako boj – vyrábať lži

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Kto si pustil prejav Sergeja Lavrova v Minsku, a neprebudil sa práve z dvojtýždňového spánku, musel mať pocit, že sa pozerá na nejaké fantasy.

Juraj Petrovič

výroba lží

putin, Lavrov a celá ruská propagandistická mašinéria idú na plné obrátky a produkujú tak neuveriteľné historky a príbehy, že by im mnohí autori beletrie mohli závidieť. Veľmi dobre vedia, čo robia. Produkcia tohto mentálneho hnojiva má dva účely. Prvým je tvorba materiálov, ktorými bude ruská propaganda kŕmiť Rusov, aby aj naďalej verili v skazený Západ, ktorý je smrteľným ohrozením veľkého a dobrého Ruska. Tým druhým je využitie tých istých nezmyslov v ruských dezinformačných médiách, ktoré ich budú miešať s ďalším podobným obsahom aj s využitím amerického užitočného idiota na televízii Fox. 

Najnovšie klamstvá o pokusoch vyrábať na Ukrajine biologické zbrane svedčia o tom, že kremeľský vojenský stroj škrípe, a tak musí robiť to, čo mu ide lepšie ako boj – vyrábať lži.

nemecká plynová hanba

Starý vtip na otázku „Čo je absolútna nedôvera?“ odpovedá „Otvoriť ropovod a pozrieť sa, či ropa netečie opačným smerom.“ 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite