Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo sa ešte musí stať, aby Vlčan padol?

.eugen Korda .patrik Magdoško .názory

Minister pôdohospodárstva Vlčan má dôveru predsedu vlády Hegera. V rozhlase sa síce poďakoval investigatívnym novinárom za dobre odvedenú prácu, ale Vlčana z funkcie odvolať nemieni.

Eugen Korda

kto iný, ak nie minister, je však zodpovedný za to, čo sa deje v  organizáciách, ktoré vedú jeho nominanti? Strieda sa tu jeden škandál za druhým. Tu je malý sumár. 

Netransparentná pomoc vybraným chovateľom ošípaných, poľovnícke dobrodružstvá generálneho riaditeľa Štátnych lesov, odovzdávanie funkcií v lesných závodoch do rúk ľuďom podozrivých z podvodov a machinácií s drevom, predražené melioračné úpravy odvodňovacích kanálov, predražené nákupy chladiarenských boxov, to nie je ani zďaleka konečný výpočet prešľapov, ktoré sa na tomto Vlčanovom ministerstve udiali. O synovi šéfky služobného úradu ministerstva, ktorý sa protiprávne ubytoval v zariadení štátnych Lesov SR za smiešne nájomné, je škoda hovoriť. Šéfka úradu šéfuje veselo ďalej. Premiér zjavne nevidí, či nechce vidieť, že „Karavána šteká, psi idú ďalej“. 

„Samuelovi Vlčanovi zostáva v jeho personálnej databáze čoraz viac ľudí spojených s predchádzajúcou vládou a čoraz menej poctivých odborníkov. “

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite