Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obdivujem Smer – ale, aby som bol presný, takým zvláštnym spôsobom

.eugen Korda .názory

Je viacero dôvodov, pre ktoré som sa odhodlal vyjaviť verejnosti svoje pocity, keď počujem a vidím, čo všetko strana Smer-SD vykonala v minulosti, čo robí dnes a čo všetko sa chystá ešte urobiť.

Eugen Korda

asi neuveríte, ale už dlhšiu dobu obdivujem... nie, nie je to žiadna krásna a mimoriadne inteligentná žena s primeranými proporciami a takým akurátnym IQ. Nie je to ani najnovšia miliónová Bugatka Veyron a už vôbec nie nejaký politik. Putin je príliš starý, Lukašenko má plešinu a Kim Čong-un trpí tým, čomu sa odborne hovorí obezita. U nás, na Slovensku, máme pre to  menej útlocitný, ale o to priliehavejší výraz, že je tlstý ako prasa. Neobdivujem ani Mečiarovu vilu, nákupné strediská, divadelné hry, „vynikajúcu RTVS“ s jej charakterným a inšpiratívnym riaditeľom a už vôbec neobdivujem predsedu parlamentu Borisa Kollára za to, že sa mu podarilo na katolískom Slovensku splodiť viac detí ako tureckému sultánovi. A to nemá ani hárem. Stačia peniaze na alimenty.

„Spojiť jedlo so zmluvou je obdivuhodný nápad. Je isté, že časti verejnosti sa to bude páčiť.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite