Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Eugena Kordu: Investigatívny farmár trápi ministra pôdohospodárstva

.eugen Korda .názory ..týždeň

Články nášho spolupracovníka, farmára Patrika Magdoška, na tieto zlyhania poukázali a priniesli presvedčivé dôkazy. Na ich základe musel odstúpiť štátny tajomník Milan Kyseľ aj riaditeľ štátnych Lesov SR Tibor Kőszeghy. My len dodávame, že namiesto „adekvátnej náhrady“ by mal hľadať poctivého odborníka.

Eugen Korda

predseda Smeru hrá životnú rolu

Robert Fico deň čo deň zvoláva tlačovú konferenciu, na ktorej zachraňuje Norberta Bödöra. Tomu hrozí, že sa opäť vráti za mreže. V podstate sa však za Ficovou aktivitou skrýva len živočíšny strach z toho, či sa aj jemu v budúcnosti neprihodí niečo podobné. Nikomu väzenie neželám a ani ten strach, ktorý mu musí devastovať dušu. Predseda Smeru vystupuje na tlačových konferenciách ako vášnivý obhajca človeka podozrivého zo spáchania mnohých trestných činov. Rečnícky pult si dokonca nechal priniesť pred Najvyšší súd a tam sa v prítomnosti dvoch právnych zástupcov vyhrážal sudcom, ktorí mali rozhodovať o tom, či Norbert Bödör poputuje opäť do väzenia. Nakoniec sa ukázalo, že všetci zúčastnení aj spolu s neprítomným Norbertom Bödörom mali pripravený ešte plán B. Jednoducho namietli zaujatosť sudcov, a tak sa rozhodnutie o jeho väzbe na niekoľko dní muselo odložiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite