Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň v stredu: Matovičov názor na očkovanie? Irelevantný, ctihodnosť!

.marína Gálisová .názory

K povinnému očkovaniu sa vyjadrujú rôzni ľudia. Aj odborníci, aj laici. Od toho nezávisí, či je ich názor správny alebo hodný toho, aby sme ho brali vážne. Aj odborník môže mať skrytú agendu, aj laik môže trafiť klinec po hlavičke.

Marína Gálisová

ale dnes sa k povinnému očkovaniu vyjadril Igor Matovič. A ťažko povedať, čo si z toho máme zobrať.

Áno, Igor Matovič, kedysi opozičný aktivista a zakladateľ strany, do ktorej pozhŕňal všetko možné ako pri vymetaní pece, potom prekvapený víťaz volieb, potom chaotický a spoločnosť rozdeľujúci premér, dnes z vôle politickej reality a z nijakého iného dôvodu, minister financií.

Igor Matovič, ktorý maximálne znížil kredit samotných vakcín a vakcinácie na Slovensku svojím bláznivým importom Sputnika. Igor Matovič, ktorý si k tejto maškaráde prizval aj pár odborníkov, ktorých kredit sa účasťou na nej tiež značne znížil.

„Zatiaľ totiž nie je vôbec stopercentne jasné, čo v skutočnosti Omikron urobí, a či nás „zaočkuje“. “

Tento Igor Matovič, ktorý strieľa nápady okolo seba ako na samovražednej misii, teraz tvrdí, že povinné očkovanie nebude potrebné, lebo veď nás všetkých „zaočkuje Omikron“. Tu by sme si mali dať pozor. Na fakty. Lebo nemusí byť nepravda, že Omikron niekoľko problémov súvisiacich s Covidom vyrieši alebo aspoň posunie k riešeniu.

K polemike o očkovaní sa vyjadril aj Štefan Hríb v článku: Prečo som za povinné očkovanie a Martin Mojžiš v článku: Prečo nie som za povinné očkovanie

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite