Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otvorený list poslancom OĽaNO

.eugen Korda .názory

Vy naozaj nevidíte, kam vedie Igor Matovič tento štát? Mnohých z Vás poznám osobne a nechce sa mi veriť, že vám je jedno, čo tento človek stvára.

Eugen Korda

nechce sa mi veriť, že všetci sa trasiete len po tom, aby ste čo možno najdlhšie drali poťahy na poslaneckých kreslách a detinsky sa tešili, že vás ľudia oslovujú „pán poslanec, pani poslankyňa“. Vy ste sa dostali do parlamentu nie preto, aby ste hájili nezmyselné nápady predsedu OĽaNO, ale preto, aby ste predovšetkým hájili záujmy tohto štátu a jeho občanov. Igor Matovič sa celkom vymkol kontrole a vy sa nečinne prizeráte na to, ako kyprí pôdu na návrat toho najhoršieho, čo sme tu mali, teda vlády Smeru, Hlasu a fašistov. Darmo lepil plagátiky na Počiatkovu vilu. Dnes (asi nechtiac) robí všetko preto, aby ľudia, ktorí ukradli a rozkradli Slovensko mohli začať po dvoch rokoch snívať o svojom návrate k moci. 

Igor Matovič okrem seba nerešpektuje nikoho a v mene realizácie svojich pomätených nápadov je ochotný spojiť s každým, kto za ne zahlasuje. On, ktorý by mal byť zodpovedným strážcom našich peňazí, narába s nimi ako sa mu zachce a nám, našim deťom a vnukom chystá budúcnosť dlžníkov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite