Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovičove a Krajčího drzosti

.juraj Petrovič .názory

Je to skutočne únavné a zdá sa, že by človek nad tým už naozaj mal mávnuť rukou. Číslo 12500 by ale malo byť dôvodom, že nikdy nikto nad tým, čo hovoria Igor Matovič a Marek Krajčí nesmie mávnuť rukou.

Juraj Petrovič

ten prvý bol premiérom a osobne sa postavil do roly manažéra pandémie. Teda do chvíle, kedy mu to odpadlo od chuti a nevestičky boli dôležitejšie. Potom mu to zas prišlo k chuti a uveril, že nekonečným vytieraním nosov celej slovenskej populácii dá hnusobe po krížoch. Nedal.

Ten druhý mu po celý čas robil „křoví“. Či už išlo o protipandemické opatrenia, alebo o dovoz Sputniku, manažment očkovania, trasovanie, či jasné a zrozumiteľné pravidlá, ktoré by niekto občanom aj jasne a zrozumiteľne vysvetlil, pôsobenie Mareka Krajčího bolo od začiatku až do trpkého konca skutočnou katastrofou. V mnohých prípadoch pôsobil popri rozbehnutom Matovičovi ako jeho poslušná bábka. Bábka, ktorá sa po neprijatí tvrdých opatrení na vláde namiesto demisie a verejného protestu tíško v kúte rozplakala.

Katastrofa v podobe Matoviča s Krajčím má 12500 priamych obetí. A ďalšie tisíce nepriamych, ku ktorým došlo pre preťažené a obsadené kapacity nemocníc. Tie sa nemohli starať o kritických pacientov, pretože mali na lôžkach výsledok toho, čo si Marek Krajčí dovolil označiť ako zvládnutý manažment pandémie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite