Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Krok poslanca Tarabu si zaslúži opovrhnutie

.eugen Korda .názory

Tomáš Taraba, poslanec, ktorý sa do parlamentu dostal na Kotlebovom chrbte, sa zachoval ako bezcitný a bezcharakterný človek.

Eugen Korda

on, ktorý chcel pred časom podporiť zákon o sprísnení interupcií, len mu to vraj nedovolila starosť o deti, ktoré na neho mali čakať v parlamentnej garáži, nemá najmenší problém útočiť na dcéru prezidentky Čaputovej tým najodpornejším spôsobom. Na sociálnej sieti zverejnil jej fotografiu z módnej prehliadky s dehonestujúcim textom. Vystavil ju „na obdiv“ len preto, že je dcérou pani prezidentky. 

„Poslanec Taraba si nezaslúži nič iné len opovrhnutie a možno aj nejaký razantnejší krok, ktorý by mu v budúcnosti zabránil robiť takéto svinstvá.“

V čase, keď tu panoval Vladimír Mečiar, keď sa vraždili a unášali ľudia, som na vlastnej koži zažil, čo prežíva rodič, keď mu ohrozujú dieťa. Moju dcéru naháňali neznámi chlapi na Dunajskej hrádzi. Vykrikovali na ňu, aby odkázala otcovi, že nedopadne dobre, ak neprestane v TV Nova očierňovať Slovensko. O niekoľko mesiacov neskôr sa vyhrážali v prítomnosti syna mojej družky, že ho zavraždia a na vine vraj budem ja. Nakoniec som oboch poslal do zahraničia. Žili tam dva roky a vrátili sa až po Mečiarovej volebnej porážke. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite